01/03/2019 01/03/2019 Εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη κ. Διονύσιο, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019, ο Πύραρχος κ. Χρήστος Πλατάς, νέος Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Κορίνθου. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη, “κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο Μητροπολίτης και ο κ. Πύραρχος αντάλλαξαν...
01 Μαρτίου, 2019 - 13:09

Με τον νέο Πύραρχο συναντήθηκε ο Μητρ. Κορίνθου

Διαδώστε:
Με τον νέο Πύραρχο συναντήθηκε ο Μητρ. Κορίνθου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη κ. Διονύσιο, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019, ο Πύραρχος κ. Χρήστος Πλατάς, νέος Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Κορίνθου.

KODAK Digital Still Camera

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη, “κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο Μητροπολίτης και ο κ. Πύραρχος αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα αλλά και για την τρέχουσα επικαιρότητα και τα απαραίτητα για την περίσταση συμβολικά δώρα. Ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τον κ. Πύραρχο για την ευγενική επίσκεψή του και ευχήθηκε όπως ο Κύριος τον φωτίζει και τον καθοδηγεί στην επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων του στην Κορινθία μας με χρηστότητα και ζήλο προς δόξαν Θεού!”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων