04/05/2023 04/05/2023 Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα η Ιατρός-Βιοπαθολόγος και υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Παπακωνσταντίνου, συνοδευόμενη από τον κ. Κωνσταντίνο Μιχόπουλο, στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου, όπου είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη κ. Διονύσιο και τον Θεοφιλέστατο Πρωτοσύγκελλο της Μητρόπολης, Επίσκοπο Κεγχρεών κ. Αγάπιο, προκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία τους για τις επικείμενες Βουλευτικές...
04 Μαΐου, 2023 - 15:43
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2023 - 14:44

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου υποδέχθηκε την υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Μαρία Παπακωνσταντίνου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κορίνθου υποδέχθηκε την υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Μαρία Παπακωνσταντίνου

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα η Ιατρός-Βιοπαθολόγος και υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Παπακωνσταντίνου, συνοδευόμενη από τον κ. Κωνσταντίνο Μιχόπουλο, στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου, όπου είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη κ. Διονύσιο και τον Θεοφιλέστατο Πρωτοσύγκελλο της Μητρόπολης, Επίσκοπο Κεγχρεών κ. Αγάπιο, προκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία τους για τις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ο Ποιμενάρχης, ο Θεοφιλέστατος και η κ. Παπακωνσταντίνου, συζήτησαν θέματα που άπτονται της τρέχουσας επικαιρότητας, τοπικού και Εθνικού επιπέδου, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και σε θέματα θρησκευτικού, κοινωνικού και φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος.

Ο Σεβασμιώτατος και ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησαν την κ. Παπακωνσταντίνου και τον κ. Μιχόπουλο για την ευγενική τους επίσκεψη, τους έδωσαν τα καθιερωμένα δώρα και ευχήθηκαν στην υποψήφιο Βουλευτή καλή δύναμη στον αγώνα της.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων