Ι.Μ. Κορίνθου, Σικυώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους
24 Ιουνίου, 2022

Παρουσία βιβλίου του μακαριστού Μητροπολίτη Γόρτυνος κυρού Ιερεμία στην Κόρινθο

Διαδώστε:

Την Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022, στο πλαίσιο των Εορταστικών Εκδηλώσεων «ΙΣΤ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2022», στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Απ. Παύλου στην Κόρινθο και ώρα 7:00’ μ.μ. θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της δευτέρας εκδόσεως του βιβλίου του μακαριστού Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κυρού Ιερεμίου (Φούντα) με τίτλο: «ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ», το οποίο εξέδωσε η Ι. Μητρόπολή Κορίνθου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Πανοσ. Αρχιμ. π. Ιάκωβος Κανάκης, Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως και στενός συνεργάτης του μακαριστού Ιεράρχου, ο κ. Απόστολος Νικολαΐδης, Ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο κ. Πέτρος Θωμαΐδης, Δικηγόρος και Νομικός Σύμβουλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου.

“Η συμμετοχή σας στην παρουσίαση του εν λόγω βιβλίου, αποτελεί έκφραση σεβασμού και ευλαβείας προς τον Απόστολό μας Άγιο Παύλο, ο οποίος μας «προίκισε» πνευματικά με τις δύο Επιστολές Του και μας κατέστησε, δια μέσου αυτών, γνωστούς παγκοσμίως, καθώς και τιμή στο πρόσωπο του Ιεράρχου και συγγραφέως κυρού Ιερεμίου”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το βιβλίο διατίθεται δωρεάν για την κατηχητική προαγωγή των Πιστών.

Διαδώστε: