06/10/2023 06/10/2023 Την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023, επισκέφθηκε τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτριος Κουτσούλης, συνοδευόμενος από την κ. Ελένη Ταγαρά και τον κ. Νικόλαο Μπαλάσκα, υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, όπου είχαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, παρουσία και του Θεοφιλεστάτου Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου. Κατά την...
06 Οκτωβρίου, 2023 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2023 - 10:48

Στον Μητροπολίτη Κορίνθου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Κουτσούλης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Κορίνθου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Κουτσούλης

Την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023, επισκέφθηκε τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτριος Κουτσούλης, συνοδευόμενος από την κ. Ελένη Ταγαρά και τον κ. Νικόλαο Μπαλάσκα, υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, όπου είχαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, παρουσία και του Θεοφιλεστάτου Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας, ο κ. Κουτσούλης και οι συνοδοί του, συζήτησαν θέματα που άπτονται της τρέχουσας επικαιρότητας, τοπικού και περιφερειακού επιπέδου, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και σε θέματα θρησκευτικού, κοινωνικού – φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κουτσούλη και τους συνεργάτες του για την ευγενική επίσκεψή τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων