29/07/2024 29/07/2024 Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024, η τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ι. Μητροπόλεώς Κορίνθου «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» παρέλαβε 225kg τρόφιμα μακράς διαρκείας από την Κορινθιακή Εταιρεία «KORINTHIAN FOODS» και εκ μέρους του διευθύνοντα συμβούλου αυτής κ. Ηλία Κακογιάννη. Ο υπεύθυνος της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» Πανοσ. Αρχιμ. κ. Αρκάδιος Ραζνύ εξέφρασε, στους διανομείς της Εταιρείας, τις πατρικές ευχές, ευλογίες...
29 Ιουλίου, 2024 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2024 - 14:19

Τρόφιμα μακράς διαρκείας παρέλαβε η Μητρόπολη Κορίνθου

Διαδώστε:
Τρόφιμα μακράς διαρκείας παρέλαβε η Μητρόπολη Κορίνθου

Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024, η τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ι. Μητροπόλεώς Κορίνθου «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» παρέλαβε 225kg τρόφιμα μακράς διαρκείας από την Κορινθιακή Εταιρεία «KORINTHIAN FOODS» και εκ μέρους του διευθύνοντα συμβούλου αυτής κ. Ηλία Κακογιάννη.

Ο υπεύθυνος της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» Πανοσ. Αρχιμ. κ. Αρκάδιος Ραζνύ εξέφρασε, στους διανομείς της Εταιρείας, τις πατρικές ευχές, ευλογίες και ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου, για την ενίσχυση και την υποστήριξη των αναγκεμένων αδελφών της Ι. Μητροπόλεως μέσω της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ».

Η εθελοντική αυτή κίνηση αποτελεί σημαντική βοήθεια, συμπαράσταση και ενίσχυση του μεγάλου φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης Κορίνθου. Καθημερινά άνθρωποι, απ’ όπου κι αν προέρχονται, δέχονται ποικιλοτρόπως την αγάπη και την ενίσχυση της Τοπικής Εκκλησίας. Είναι παρήγορο να γίνονται τέτοιες κινήσεις από επιχειρήσεις όπως η «ΚΟRINTIAN FOODS» και ευχόμαστε η πράξη αυτή να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλες επιχειρήσεις».

Ο π. Αρκάδιος ολοκλήρωσε τις ευχές του με τα προτρεπτικά λόγια του οικείου Ποιμενάρχου: «Όλοι μαζί μπορούμε! Κανείς πεινασμένος, διψασμένος ή ανένδυτος, στην Κορινθία μας»!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων