19/06/2024 19/06/2024 Σε Γύθειο, Καλαμάτα, Πύλο και Κορώνη μεταφέρθηκαν τις προηγούμενες ημέρες η ιερά εικόνα της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας και η χαριτόβρυτη Κάρα του Οσίου Θεοδώρου εκ Κορώνης, από τη νήσο των Κυθήρων προς ευλογία του πιστού λαού.  Τα ιερά σεβάσματα της πίστεως μας κόμισε ο Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ. Ωστόσο, συγκινητικές ήταν οι εικόνες κατά...
19 Ιουνίου, 2024 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2024 - 13:02

Ευλογία της Παναγίας Μυρτυδιώτισσας και του Οσίου Θεοδώρου εν πλώ

Διαδώστε:
Ευλογία της Παναγίας Μυρτυδιώτισσας και του Οσίου Θεοδώρου εν πλώ

Σε Γύθειο, Καλαμάτα, Πύλο και Κορώνη μεταφέρθηκαν τις προηγούμενες ημέρες η ιερά εικόνα της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας και η χαριτόβρυτη Κάρα του Οσίου Θεοδώρου εκ Κορώνης, από τη νήσο των Κυθήρων προς ευλογία του πιστού λαού. 

Τα ιερά σεβάσματα της πίστεως μας κόμισε ο Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ. Ωστόσο, συγκινητικές ήταν οι εικόνες κατά την ημέρα αναχώρησης από το λιμάνι Διακοφτιού προς το Γύθειο. Η Εικόνα Της Παναγίας και η Τιμία Κάρα του Οσίου Θεοδώρου Κυθήρων του εκ Κορώνης της Μεσσηνίας καταγόμενου, μεταφέρθηκαν από υπαλλήλους του πλοίου εντός του καραβιού ενώ πολλοί πιστοί προσήλθαν να προσκυνήσουν, μεταξύ αυτών, και το πλήρωμα του πλοίου.

Φωτογραφίες: Ρενάτα Πανταζίδου 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων