08/11/2021 08/11/2021 Στις 12 το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου, 13 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ενθρόνισης του Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά. Ο Σεβασμιώτατος μαζί με τους άλλους τέσσερις Μητροπολίτες που εξελέγησαν από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στις 8 Οκτωβρίου ( Καστορίας, Κιλκισίου,...
08 Νοεμβρίου, 2021 - 12:01
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2021 - 12:07

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου η ενθρόνιση του Μητροπολίτη Λαγκαδά

Διαδώστε:
Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου η ενθρόνιση του Μητροπολίτη Λαγκαδά

Στις 12 το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου, 13 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ενθρόνισης του Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά.

Ο Σεβασμιώτατος μαζί με τους άλλους τέσσερις Μητροπολίτες που εξελέγησαν από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στις 8 Οκτωβρίου ( Καστορίας, Κιλκισίου, Περιστερίου και Θήρας), θα βρεθεί αύριο ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας προκειμένου να δώσει τη νενομισμένη διαβεβαίωση.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των υγεινομικώνμ συνθηκών που επικρατούν από την πανδημία του κορωνοϊού ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος δεν θα παραστεί σε καμία από τις ενθρονίσεις και θα εκπροσωπηθεί από τους τοποτηρητές.

Φωτογραφία: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων