12/07/2023 12/07/2023 Πανηγυρικά και με παρουσία πλήθους ευσεβών Χριστιανών εορτάστηκε η μνήμη του Οσίου Πατρός Παϊσίου του Αγιορείτη στην περιοχή Λιβαδάκι Σάμου, στον νεοανεγερθέντα Ιερό Ναό που είναι αφιερωμένος στη χάρη του Αγίου. Το εσπέρας της εορτής τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσεβίου, πλαισιούμενος από κληρικούς της περιοχής, ο...
12 Ιουλίου, 2023 - 17:20
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2023 - 17:15

Εορτή του Οσίου Παϊσίου στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου

Διαδώστε:
Εορτή του Οσίου Παϊσίου στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου

Πανηγυρικά και με παρουσία πλήθους ευσεβών Χριστιανών εορτάστηκε η μνήμη του Οσίου Πατρός Παϊσίου του Αγιορείτη στην περιοχή Λιβαδάκι Σάμου, στον νεοανεγερθέντα Ιερό Ναό που είναι αφιερωμένος στη χάρη του Αγίου.

Το εσπέρας της εορτής τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσεβίου, πλαισιούμενος από κληρικούς της περιοχής, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.

Ο Μητροπολίτης κ. Ευσέβιος ευχαρίστησε τον δραστήριο Ιερέα Οικονόμο π. Χριστόδουλο Κλεάνθους μετά της οικογενείας του, ο οποίος διακονεί μετά ζήλου στον αμπελώνα του Κυρίου, ως Εφημέριος της Ενορίας της Αμπέλου, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και όλους όσους κοπίασαν για την ετοιμασία της Πανηγύρεως.

Επίσης τελέσθηκε από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητρόπολης Πανοσιολογιώτατο Αρχ. π. Σωτήριο Κοσμόπουλο Ιερά Αγρυπνία και το πρωί της εορτής ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων