02/08/2023 02/08/2023 Στο χωριό της Αμπέλου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας κ. Ευσέβιος την πρώτη Αυγούστου ξεκινώντας την περιοδεία του Αυγούστου στα χωριά της Ακριτικής Επαρχίας. Χοροστάτησε στην Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Συλλήψεως Τιμίου Προδρόμου όπου και μίλησε. Στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού ακολούθησε η εορτή λήξης των Κοινωνικών Φροντιστηρίων...
02 Αυγούστου, 2023 - 12:23
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2023 - 12:26

Πρώτη Παράκληση της Θεοτόκου και λήξη Κοινωνικών Φροντιστηρίων στην Άμπελο

Διαδώστε:
Πρώτη Παράκληση της Θεοτόκου και λήξη Κοινωνικών Φροντιστηρίων στην Άμπελο

Στο χωριό της Αμπέλου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας κ. Ευσέβιος την πρώτη Αυγούστου ξεκινώντας την περιοδεία του Αυγούστου στα χωριά της Ακριτικής Επαρχίας. Χοροστάτησε στην Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Συλλήψεως Τιμίου Προδρόμου όπου και μίλησε.

Στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού ακολούθησε η εορτή λήξης των Κοινωνικών Φροντιστηρίων ξένων γλωσσών (Αγγλικών και Γερμανικών) όπου οι μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου παρουσίασαν τραγούδια και ένα μικρό Θεατρικό στην Αγγλική και Γερμανική γλώσσα.

Ο Σεβασμιώτατος κατά τον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον Ιερέα του χωριού π. Χριστόδουλο Κλεάνθους, τις Καθηγήτριες κ. Έλλη Τριάντη και κ. Λουίζα Πιτσίνα που εθελοντικά κοπιάζουν για την εκμάθηση των παιδιών, ως επίσης και τους γονείς οι οποίοι εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Τοπική μας Εκκλησία.

Να σημειωθεί ότι το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ενορίας Συλλήψεως Τιμίου Προδρόμου Αμπέλου λειτουργεί εδώ και πέντε χρόνια και ο μεγαλύτερος μαθητής θα είναι φέτος υποψήφιος στις εξετάσεις για Lower.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων