31/05/2024 31/05/2024 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιο, τους Δημάρχους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου Παρασκευά Παπαγεωργίου και Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους αντίστοιχα και τον Αντιπεριφερειάρχη Ελισσαίο Μαυρατζώτη, οι οποίοι την ενημέρωσαν για θέματα που απασχολούν το νησί και της επέδωσαν πρόσκληση για τις εορταστικές εκδηλώσεις...
31 Μαΐου, 2024 - 16:37
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2024 - 16:45

Συνάντηση Μητροπολίτη Σάμου με την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Σάμου με την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε την Παρασκευή , τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιο, τους Δημάρχους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου Παρασκευά Παπαγεωργίου και Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους αντίστοιχα και τον Αντιπεριφερειάρχη Ελισσαίο Μαυρατζώτη, οι οποίοι την ενημέρωσαν για θέματα που απασχολούν το νησί και της επέδωσαν πρόσκληση για τις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Σάμου, που θα πραγματοποιηθούν στις 5 και 6 Αυγούστου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων