30/07/2024 30/07/2024 Με την συμμετοχή παιδιών Γυμνασίου και Λυκείου πργματοποιήθηκαν στις Κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις “Παναγία του Κότσικα” τριήμερα φιλοξενίας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσέβιος επισκέφθηκε τα παιδιά, τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής του Κότσικα, μίλησε στα παιδιά για την πνευματική και μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας μας, τόνισε την αξία της...
30 Ιουλίου, 2024 - 17:47
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2024 - 16:27

Τριήμερα φιλοξενίας στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου “Παναγία του Κότσικα”

Διαδώστε:
Τριήμερα φιλοξενίας στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου “Παναγία του Κότσικα”

Με την συμμετοχή παιδιών Γυμνασίου και Λυκείου πργματοποιήθηκαν στις Κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις “Παναγία του Κότσικα” τριήμερα φιλοξενίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσέβιος επισκέφθηκε τα παιδιά, τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής του Κότσικα, μίλησε στα παιδιά για την πνευματική και μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας μας, τόνισε την αξία της παρουσίας τους στις Κατασκηνώσεις και αναφέρθηκε στο κενό του σύγχρονου πολιτισμού μακριά από τον Χριστό.

Επιπλέον ευχαρίστησε τους ομιλητές, τον Πρωτοσύγκελλο της Μητρόπολης π. Σωτήριο Κοσμόπουλο και την Γερόντισσα Ευνίκη Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής. Επίσης ευχαρίστησε τους υπευθύνους Γεν. Αρχιερατικό και υπεύθυνο νεότητος π. Αμφιλόχιο Φλεβάρη στα αγόρια και την Πρεσβυτέρα Αναστασία Παπαθεοδοσίου στα κορίτσια, για την πολύτιμη προσφορά τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων