11/09/2024 11/09/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύμης κ. Χρυσόστομος τέλεσε σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, πρώτη ημέρα του φετινού σχολικού έτους, τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων. Συμπαραστατούμενος από τον π. Γεώργιο Κακακιό, προέστη της Ακολουθίας, αρχικά στο ΕΠΑΛ Σύμης, εν συνεχεία στο «Πανορμίτειο» Γυμνάσιο και Λύκειο και τέλος στο «Πετρίδειο» Δημοτικό Σχολείο του Γιαλού, ενώ...
11 Σεπτεμβρίου, 2024 - 16:18
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2024 - 16:08

Αγιασμούς για τη νέα σχολική χρονιά τέλεσε ο Μητροπολίτης Σύμης

Διαδώστε:
Αγιασμούς για τη νέα σχολική χρονιά τέλεσε ο Μητροπολίτης Σύμης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύμης κ. Χρυσόστομος τέλεσε σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, πρώτη ημέρα του φετινού σχολικού έτους, τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων.

Συμπαραστατούμενος από τον π. Γεώργιο Κακακιό, προέστη της Ακολουθίας, αρχικά στο ΕΠΑΛ Σύμης, εν συνεχεία στο «Πανορμίτειο» Γυμνάσιο και Λύκειο και τέλος στο «Πετρίδειο» Δημοτικό Σχολείο του Γιαλού, ενώ στα λοιπά Εκπαιδευτήρια της Νήσου,  δηλαδή τα Νηπιαγωγεία και το «Ιωαννίδειο» Δημοτικό του Χωριού τους Αγιασμούς τέλεσαν οι Εφημέριοι των οίκείων Ενοριών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύμης κ. Χρυσόστομος, δραττόμενος της ευκαιρίας, επικοινώνησε με τους μαθητές, τους Εκπαιδευτικούς και τους παρευρισκομένους γονείς, για να ευχηθεί τα δέοντα, επισημαίνοντας την σπουδαιότητα της αγωγής σε σχέση με την ανάπτυξη της προσωπικότητας των νέων.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΥΜΗΣ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ «ΠΑΝΟΡΜΙΤΕΙΟ» ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΣΥΜΗΣ

 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ «ΠΕΤΡΙΔΕΙΟ» (2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ) ΣΥΜΗΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων