Ι.Μ. Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου
23 Ιουλίου, 2024

Παράδοση ιατρικού εξοπλισμού στην Δ.Α.Ν. Σύμης

Διαδώστε:

O Μητροπολίτης Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομος, παρέδωσε χθες, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, είδη σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού στον Στρατιωτικό Διοικητή της Δ.Α.Ν. Σύμης, Συνταγματάρχη κ. Γεώργιο Ζιώγα, τον Διοικητή του 549 Τ.Ε. Σύμης, Αντισυνταγματάρχη κ. Στυλιανό Φωκά και τον Στρατιωτικό Ιατρό κ. Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, Ανθυπίατρο, τα οποία με την προσωπική διαμεσολάβηση του Σεβασμιωτάτου, κατόπιν αιτήματος προς αυτόν του Ανθυπιάτρου, απέστειλε το γνωστό «Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών ΥΓΕΙΑ Μ.Α.Ε.».

Η γενναιόδωρη αυτή χορηγία του «ΥΓΕΙΑ» κάλυψε αναμφιβόλως μέγα και δυσαναπλήρωτο κενό, διότι στο εξής υπάρχουν τα χρειώδη και αναγκαία μέσα διά την κάλυψη της πρωτοβάθμιας φροντίδος υγείας και ιατρικής περιθάλψεως των Αξιωματικών και Στρατιωτών που υπηρετούν στην ακριτική μας Νήσον, αλλά και συμπολιτών μας, καθ’ ότι ενίοτε και αυτοί προσφεύγουν στις χρήσιμες ιατρικές υπηρεσίες του Στρατού.

Ο Σεβασμιώτατος μετά ταύτα, απέστειλε καθηκόντως ευχαριστήρια επιστολή στον Διευθύνοντα Σύμβουλον του Ομίλου «ΥΓΕΙΑ», Ιατρόν κ. Ανδρέα Καρταπάνη, εκφράζων τας προσωπικάς του ευχαριστίας και μεταφέρων και αυτάς της Στρατιωτικής ηγεσίας της Νήσου, διά την ουσιαστική αυτή δωρεά, ευχόμενος «όπως ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, ο Ιατρός των ψυχών και των σωμάτων, διά πρεσβειών του Ταξιάρχου μας Μιχαήλ του Πανορμίτου, παρέχει υγείαν, ενδυνάμωσιν και πάντοτε ανοδικήν πορείαν, ώστε ο Όμιλος να καθίσταται εν παντί και πάντοτε σημείον αναφοράς και παράδειγμα μιμήσεως».

 

Διαδώστε: