18/03/2021 18/03/2021 Τον νέο Διοικητή της 95ης Α.Δ.Τ.Ε. Υποστράτηγο κ. Εμμανουήλ Θεοδώρου υποδέχθηκε σήμερα Πέμπτη 18η Μαρτίου 2021, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύμης κ. Χρυσόστομος. Ο Μέραρχος, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη και εθιμοτυπική επίσκεψη στην Σύμη, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Δ.Α.Ν. Σύμης, έγινε δεκτός από τον Σεβασμιώτατο με ιδιαίτερη χαρά και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ...
18 Μαρτίου, 2021 - 13:16
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2021 - 13:17

Στον Μητροπολίτη Σύμης ο νέος διοικητής της 95ης Α.Δ.Τ.Ε.

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Σύμης ο νέος διοικητής της 95ης Α.Δ.Τ.Ε.

Τον νέο Διοικητή της 95ης Α.Δ.Τ.Ε. Υποστράτηγο κ. Εμμανουήλ Θεοδώρου υποδέχθηκε σήμερα Πέμπτη 18η Μαρτίου 2021, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύμης κ. Χρυσόστομος. Ο Μέραρχος, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη και εθιμοτυπική επίσκεψη στην Σύμη, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Δ.Α.Ν. Σύμης, έγινε δεκτός από τον Σεβασμιώτατο με ιδιαίτερη χαρά και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν  θέματα που άπτονται κοινού ενδιαφέροντος.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος, του προσέφερε ως ευλογία αντίγραφο της θαυματουργού Εικόνος του Ταξιάρχου Μιχαήλ του Πανορμίτου, επικαλούμενος την προστασία του Αρχαγγέλου στην επιτέλεση των υψηλών εθνικών και ευθυνοφόρων του καθηκόντων, ευχόμενος υγεία  και ενδυνάμωση, όπως επίσης και ευλογημένη Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων