Ι.Μ. Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης
03 Μαΐου, 2024

Διανομή Πασχαλινών δεμάτων αγάπης από ενορίες των Τρικάλων

Διαδώστε:

Κατά την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα άπασες οι ενορίες της πόλεως των Τρικάλων μοίρασαν Πασχαλινά δέματα αγάπης σε αναξιοπαθούντες αδελφούς μας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος επισκέφτηκε προσωπικά διαδοχικά από την Μεγάλη Τρίτη έως τη Μεγάλη Πέμπτη 2024 τις ενορίες Παναγίας Επισκέψεως, Παναγίας Φανερωμένης όπου στεγάζεται και το Ενιαίο Συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως «ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ», Αγίου Αθανασίου Μπάρας, Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων, Αγίου Στεφάνου και Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε θερμά όσους διακονούν εθελοντικά στα Φιλόπτωχα Ταμεία των ενοριών και το Κεντρικό συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Παράλληλα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους δωρητές των τροφίμων για τη συμπαράσταση και την προσφορά γενικότερα του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεώς.

Επίσης να σημειωθεί πως ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Νικολάου Τρικάλων έδωσε οικονομική ενίσχυση σε άπορες οικογένειες όπως και το Γενικό Φιλόπτωχο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Διαδώστε: