21/10/2024 21/10/2024 H 20ή Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως θεσμό για την προσφορά του, στην ελληνική κοινωνία. Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 μετά τη Θεία Λειτουργία τελέστηκε Δοξολογία και η...
21 Οκτωβρίου, 2024 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2024 - 19:02

Δοξολογία για την εορτή του Προστάτη της ΕΛΑΣ Αγίου Αρτεμίου στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Δοξολογία για την εορτή του Προστάτη της ΕΛΑΣ Αγίου Αρτεμίου στα Τρίκαλα

H 20ή Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως θεσμό για την προσφορά του, στην ελληνική κοινωνία.

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 μετά τη Θεία Λειτουργία τελέστηκε Δοξολογία και η Ακολουθία της Αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, ενώ παραβρέθηκε ο Διοικητής της Αστυνομικής Διευθύνσεως Τρικάλων κ. Δημήτριος Μήτραινας, αρκετοί Αστυνομικοί, συγγενείς και φίλοι.

Τον πανηγυρικό της ημέρας ανέγνωσε ο Υπασπιστής του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Αχιλλέας Αργυρόπουλος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος εξήρε το σημαντικό έργο των αστυνομικών και τους ευχήθηκε δύναμη και υγεία στην εκτέλεση των καθηκόντων τους. Κατά την ομιλία του, αναφέρθηκε στον ρόλο της Αστυνομίας στην προστασία της κοινωνίας και στη διατήρηση της ασφάλειας και της τάξης, τονίζοντας την αξία της προσφοράς τους σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες.

Η Δοξολογία αποτέλεσε μια ευκαιρία να αναγνωριστεί η προσφορά των ανδρών και γυναικών της Aστυνομίας, και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος επεσήμανε ότι η αστυνομία είναι θεματοφύλακας της ασφάλειας.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Δοξολογία Προστάτη Αστυνομίας Μητροπολιτικό Ναό Τρικάλων 20.10.2024

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων