02/07/2024 02/07/2024 Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Αναργύρων στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης. Το απόγευμα της Κυριακής 30ής Ιουνίου 2024 πλήθος πιστών βρέθηκε στον ομώνυμο Προσκυνηματικό Ιερό Ναό στα Τρίκαλα προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού, «ιατρών σωμάτων και ψυχών ημών» όπου τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος...
02 Ιουλίου, 2024 - 19:33
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2024 - 19:49

Η εορτή των Αγίων Αναργύρων στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης

Διαδώστε:
Η εορτή των Αγίων Αναργύρων στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Αναργύρων στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης.

Το απόγευμα της Κυριακής 30ής Ιουνίου 2024 πλήθος πιστών βρέθηκε στον ομώνυμο Προσκυνηματικό Ιερό Ναό στα Τρίκαλα προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού, «ιατρών σωμάτων και ψυχών ημών» όπου τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου ο οποίος ομίλησε καταλλήλως για την εορτή.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Εσπερινός Εορτής Αγίων Αναργύρων στην πόλη των Τρικάλων 30.6.2024

Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας 1 Ιουλίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας. Συμμετείχαν Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως ενώ αρκετοί ήταν οι πιστοί που προσήλθαν για να τιμήσουν τους Θαυματουργούς Αγίου Αναργύρους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος στο κήρυγμά του ομίλησε καταλλήλως για τους μεγάλους αυτούς Αγίους της Εκκλησίας μας.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Πανήγυρις Αγίων Αναργύρων στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Γενέσι Τρικάλων 1.7.2024

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων