21/10/2024 21/10/2024 Με ευσέβεια και κατάνυξη οι κάτοικοι των Τρικάλων πανηγύρισαν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 τον Άγιο Αρσένιο Αρχιεπίσκοπο Ελασσώνος στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας. Τη διακονία του λόγου ανέλαβε ο Δρ. Σωτήριος Μπαλατσούκας, Αγιολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής του...
21 Οκτωβρίου, 2024 - 20:02
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2024 - 19:02

Η εορτή του Αγίου Αρσενίου Αρχιεπισκόπου Ελασσώνος στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Αρσενίου Αρχιεπισκόπου Ελασσώνος στα Τρίκαλα

Με ευσέβεια και κατάνυξη οι κάτοικοι των Τρικάλων πανηγύρισαν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 τον Άγιο Αρσένιο Αρχιεπίσκοπο Ελασσώνος στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας.

Τη διακονία του λόγου ανέλαβε ο Δρ. Σωτήριος Μπαλατσούκας, Αγιολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Άρχων Πρωτονοτάριος του Οικουμενικού Πατριαρχείου και Διευθυντής του ιδιαιτέρου Γραφείου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στον βίο του Αγίου Αρσενίου Ελασσώνος.

Περισσότερες φωτογραφίες στα ακόλουθα άλμπουμ:

Πανήγυρις Αγίου Αρσενίου Αρχιεπισκόπου Ελασσώνος στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων 20.10.2024 Α΄

Πανήγυρις Αγίου Αρσενίου Αρχιεπισκόπου Ελασσώνος στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων 20.10.2024 B΄

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων