06/04/2023 06/04/2023 H πρώτη Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης για το 2023 πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 3 Απριλίου 2023 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων. Κατ’ αυτήν, ευγενώς προσκληθείς, ομίλησε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Σχοινάς εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου. Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος...
06 Απριλίου, 2023 - 18:20
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2023 - 16:35

Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως, Γαρδικίου και Πύλης

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως, Γαρδικίου και Πύλης

H πρώτη Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης για το 2023 πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 3 Απριλίου 2023 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων.

Κατ’ αυτήν, ευγενώς προσκληθείς, ομίλησε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Σχοινάς εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου.

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε σε τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα που αφορούν τους ιερείς και τις ενορίες της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων