21/05/2024 22/05/2024 Με την προσήκουσα λαμπρότητα και ξεχωριστή μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης η ιερά μνήμη των Αγίων Ισαποστόλων και Θεοστέπτων Βασιλέων Κωνσταντίνου και Ελένης. Επίκεντρο όλων των εορτίων τιμητικών εκδηλώσεων, ήταν ο περικαλλής Ιερός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της πόλεως των Τρικάλων, όπου το απόγευμα της παραμονής της μεγάλης εορτής...
21 Μαΐου, 2024 - 18:19
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2024 - 1:32

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Τρίκκης στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων

Με την προσήκουσα λαμπρότητα και ξεχωριστή μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης η ιερά μνήμη των Αγίων Ισαποστόλων και Θεοστέπτων Βασιλέων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Επίκεντρο όλων των εορτίων τιμητικών εκδηλώσεων, ήταν ο περικαλλής Ιερός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της πόλεως των Τρικάλων, όπου το απόγευμα της παραμονής της μεγάλης εορτής 20 Μαΐου 2024 τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Εορτής χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

Τη διακονία του λόγου ανέλαβε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος Παπαδόπουλος εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ο οποίος και αναφέρθηκε στον βίο των Αγίων.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Πανηγυρικός Εσπερινός για την Εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στην Ι. Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου & Πύλης 20.5.2024

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων