26/09/2023 26/09/2023 Η Θεσσαλία συνεχίζει να μετράει τις πληγές από τις πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel ενώ την ίδια ώρα παραμένει σε ετοιμότητα καθώς μια άλλη κακοκαιρία, με την ονομασία Elias, απειλεί εκ νέου τις ήδη δοκιμαζόμενες περιοχές. Την ίδια ώρα συνεχίζεται ο αγώνας της Εκκλησίας για τη στήριξη των πλημμυροπαθών καθώς και η αυτοψία σε...
26 Σεπτεμβρίου, 2023 - 10:18
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2023 - 10:22

Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος στους πληγέντες από την πλημμύρα Ναούς σε χωριά των Τρικάλων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος στους πληγέντες από την πλημμύρα Ναούς σε χωριά των Τρικάλων

Η Θεσσαλία συνεχίζει να μετράει τις πληγές από τις πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel ενώ την ίδια ώρα παραμένει σε ετοιμότητα καθώς μια άλλη κακοκαιρία, με την ονομασία Elias, απειλεί εκ νέου τις ήδη δοκιμαζόμενες περιοχές. Την ίδια ώρα συνεχίζεται ο αγώνας της Εκκλησίας για τη στήριξη των πλημμυροπαθών καθώς και η αυτοψία σε ναούς που υπέστησαν ζημιές. 

Επίσκεψη στους πληγέντες από την πλημμύρα Ναούς σε χωριά των Τρικάλων πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε τα χωριά Πατουλιά, Νομή, Πετρόπορο, Γεωργανάδες, Φαρκαδόνα, Κεραμίδι και Πηνειάδα.

Είχε συνομιλία με τους εφημερίους, αλλά και ανθρώπους που έζησαν στιγμές αγωνίας την ώρα των πλημμυρών. Δόξασε το Θεό που δεν είχαμε ανθρώπινα θύματα και μετέδωσε κλίμα αισιοδοξίας και τόνισε ιδιαιτέρως την αποφασιστικότητα να αποκατασταθούν οι ζημιές τάχιστα και ενημέρωσε τους εφημερίους για την άμεση αποκατάσταση από συνεργεία καθαριότητας που θα διαθέσει η Ιερά Μητρόπολη.

Ο Σεβασμιώτατος συνέστησε επίσης σε όλους ψυχραιμία και σύνεση και ευχήθηκε οι εν Τρίκκη Άγιοι, να προστατεύουν το λαό και τον τόπο και να βοηθήσουν να ξεπεραστεί γρήγορα η δεινή δοκιμασία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων