05/04/2024 05/04/2024 Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της 4ης Απριλίου 2024 στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης η συνάντηση του Σεβασμιωτάτου κ. Χρυσοστόμου με το νέο Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Τρικάλων και Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Παπαγεωργίου στον οποίο και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καινούργια του καθήκοντα. Με την ευκαιρία...
05 Απριλίου, 2024 - 9:24
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2024 - 9:29

Ο νέος Διοικητής της Σ.Μ.Υ. στον Μητροπολίτη Τρίκκης

Διαδώστε:
Ο νέος Διοικητής της Σ.Μ.Υ. στον Μητροπολίτη Τρίκκης

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της 4ης Απριλίου 2024 στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης η συνάντηση του Σεβασμιωτάτου κ. Χρυσοστόμου με το νέο Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Τρικάλων και Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Παπαγεωργίου στον οποίο και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καινούργια του καθήκοντα.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, τόσο ο Σεβασμιώτατος όσο και ο κ. Ταξίαρχος εξέφρασαν την βεβαιότητα ότι η καλή συνεργασία τοπικής εκκλησίας και Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών θα συνεχιστεί, προς όφελος όλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων