16/07/2024 16/07/2024 Τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Ιουλίου 2024 ο Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος. Τα αγόρια που φιλοξενούνται εκεί είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα, ενώ ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Αγιασμό με την ευκαιρία της ενάρξεως της πρώτης περιόδου. Συνεχάρη τον υπεύθυνο Πρωτοπρεσβύτερο Παναγιώτη Ζαβλανό,...
16 Ιουλίου, 2024 - 11:02
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2024 - 10:33

Ο Τρίκης Χρυσόστομος στην Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαδώστε:
Ο Τρίκης Χρυσόστομος στην Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως

Τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Ιουλίου 2024 ο Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος.

Τα αγόρια που φιλοξενούνται εκεί είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα, ενώ ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Αγιασμό με την ευκαιρία της ενάρξεως της πρώτης περιόδου.

Συνεχάρη τον υπεύθυνο Πρωτοπρεσβύτερο Παναγιώτη Ζαβλανό, καθώς και όλα τα στελέχη για την ομαλή και ιδιαιτέρως ωφέλιμη για τα παιδιά ζωή της κατασκήνωσης, καθώς και για τον χρόνο που διαθέτουν τα στελέχη για να προσφέρουν τη διακονία τους στα παιδιά της Μητροπόλεως μας.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος διένειμε στον αρχηγό, στα στελέχη και σε όλα τα παιδιά αναμνηστικό δώρο.

Μέσα στα πλαίσια των ποιμαντικών επισκέψεων κατά την θερινή περίοδο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφθηκε την Κατασκήνωση της «Γ.Ε.Χ.Α.» στο Νεραϊδοχώρι Τρικάλων.

Εκεί έτυχε θερμής υποδοχής από τα κορίτσια και τα στελέχη με επικεφαλής την Αρχηγό κ. Πολυξένη Μουσαφείρη.

Κατά την εκεί επίσκεψή του ο Ποιμενάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα κορίτσια και τους κοπιώντας της κατασκηνώσεως και να απολαύσει κατασκηνωτικές δραστηριότητες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων