24/09/2024 24/09/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την ιδιαίτερη πατρίδα του το Θεσπρωτικό Πρεβέζης. Στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία μαζί με τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο...
24 Σεπτεμβρίου, 2024 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2024 - 17:47

Ο Τρίκκης Χρυσόστομος στο Θεσπρωτικό Πρεβέζης

Διαδώστε:
Ο Τρίκκης Χρυσόστομος στο Θεσπρωτικό Πρεβέζης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την ιδιαίτερη πατρίδα του το Θεσπρωτικό Πρεβέζης.

Στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία μαζί με τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Λάμπρο Κολώνα. Εν συνεχεία είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με αγαπημένα του πρόσωπα και τον Διδάσκαλό του κ. Αθανάσιο Παπαθανασίου.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας επισκέφθηκε και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο.

Σεπτός μας Ποιμενάρχης στο Θεσπρωτικό Πρεβέζης 22.9.2024

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων