05/06/2024 05/06/2024 Σε κλίμα κατανύξεως τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Οικουμενίου Σεισμοπλήκτων Τρικάλων την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός με την ευκαιρία της πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Άξιον Εστίν». Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος πλαισιωμένος από ιερείς των γύρω χωρίων και της πόλεως...
05 Ιουνίου, 2024 - 9:38
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2024 - 8:54

Πανήγυρη Ιεράς Εικόνος Παναγίας «Άξιον Εστίν» στον Ι. Ν. Αγίου Οικουμενίου Σεισμοπλήκτων Τρικάλων

Διαδώστε:
Πανήγυρη Ιεράς Εικόνος Παναγίας «Άξιον Εστίν» στον Ι. Ν. Αγίου Οικουμενίου Σεισμοπλήκτων Τρικάλων

Σε κλίμα κατανύξεως τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Οικουμενίου Σεισμοπλήκτων Τρικάλων την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός με την ευκαιρία της πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Άξιον Εστίν».

Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος πλαισιωμένος από ιερείς των γύρω χωρίων και της πόλεως των Τρικάλων.

Να σημειωθεί ότι στον Ιερό Ναό φυλάσσεται το Αντίγραφο της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Άξιον Εστίν».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων