02/04/2022 02/04/2022 Με ευσέβεια και κατάνυξη οι κάτοικοι της Πύλης υποδέχτηκαν αντίγραφο της Ιεράς Εικόνος Παναγίας «Σουμελά» που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ριζαριού Τρικάλων, χθες το απόγευμα, Παρασκευή 1 Απριλίου 2021. Με ευλάβεια κλήρος και λαός έσκυψαν κατανυκτικά το κεφάλι σε ένα από τα ιερότερα σεβάσματα της Ορθοδοξίας. Με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια...
02 Απριλίου, 2022 - 20:58
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2022 - 21:16

Υποδοχή Αντιγράφου Ιεράς Εικόνας Παναγίας «Σουμελά» στην ενορία Πύλης

Διαδώστε:
Υποδοχή Αντιγράφου Ιεράς Εικόνας Παναγίας «Σουμελά» στην ενορία Πύλης

Με ευσέβεια και κατάνυξη οι κάτοικοι της Πύλης υποδέχτηκαν αντίγραφο της Ιεράς Εικόνος Παναγίας «Σουμελά» που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ριζαριού Τρικάλων, χθες το απόγευμα, Παρασκευή 1 Απριλίου 2021.

Με ευλάβεια κλήρος και λαός έσκυψαν κατανυκτικά το κεφάλι σε ένα από τα ιερότερα σεβάσματα της Ορθοδοξίας.

Με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια υποδέχθηκε έμπροσθεν του Ιερού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων την Ιερά Εικόνα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος και εν συνεχεία τοποθετήθηκε εντός του Ιερού Ναού.

Έπειτα ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Ακολουθία της Δ΄ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων