13/09/2024 13/09/2024 Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέβη στο Κέντρο Μέριμνας ΑμεΑ Βέροιας και τέλεσε Αγιασμό με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Ο Σεβασμιώτατος μετά τον Αγιασμό απηύθυνε πατρικές ευχές στα παιδιά, τους γονείς και τους υπευθύνους του «Σπιτιού της Αγάπης», όπως χαρακτήρισε το Κέντρο...
13 Σεπτεμβρίου, 2024 - 13:42

Aγιασμός στο «σπίτι της Αγάπης» από τον Μητροπολίτη Βεροίας

Διαδώστε:
Aγιασμός στο «σπίτι της Αγάπης» από τον Μητροπολίτη Βεροίας

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέβη στο Κέντρο Μέριμνας ΑμεΑ Βέροιας και τέλεσε Αγιασμό με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Σεβασμιώτατος μετά τον Αγιασμό απηύθυνε πατρικές ευχές στα παιδιά, τους γονείς και τους υπευθύνους του «Σπιτιού της Αγάπης», όπως χαρακτήρισε το Κέντρο Μέριμνας. Παρέστησαν οι τοπικοί άρχοντες, οι οποίοι επίσης απεύθυναν χαιρετισμούς. Ευχαριστίες σε όλους απεύθυνε η ακούραστη διευθύντρια του Κέντρου κ. Μελίνα.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων