Ι.Μ. Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας
19 Ιουλίου, 2024

Επίσκεψη Μητροπολίτη Βεροίας στην Γ’ περίοδο “Φιλοξενίας Δοβρά”

Διαδώστε:

Το μεσημέρι της Παρασκευής, 19ης Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων επισκέφτηκε τα αγόρια του Γυμνασίου και του Λυκείου που φιλοξενούνται στην Γ’ περίοδο του προγράμματος «Φιλοξενία Δοβρά 2024» που πραγματοποιεί για ακόμη μία χρονιά η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας στη φιλόξενη Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας για παιδιά και νέους.

Η «Φιλοξενία Δοβρά 2024» φέρει ως τίτλο της: «Χαίρε Κύπρος αδούλωτη» και είναι αφιερωμένη στη Μεγαλόνησο Κύπρο με αφορμή τα 50 χρόνια από την Τουρκική εισβολή, ενώ στην τρίτη περίοδο πνευματικός υπεύθυνος είναι ο Αρχιμ. Καλλίνικος Λιμνιώτης και αρχηγός ο κατηχητής κ. Παναγιώτης Διαμαντής.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων ευλόγησε την τράπεζα, μίλησε πατρικώς στα παιδιά και δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Υπεύθυνο της «Φιλοξενίας Δοβρά 2024» Αρχιμ. Εφραίμ Παπαμανώλη καθώς και προς τον πνευματικό υπεύθυνο της Γ’ Περιόδου Αρχιμ. Καλλίνικο Λιμνιώτη, τον αρχηγό κ. Παναγιώτη Διαμαντή και όλα τα στελέχη και τους ομαδάρχες που συμμετέχουν στην τρίτη περίοδο.

Διαδώστε: