Ι.Μ. Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας
31 Αυγούστου, 2024

Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στον Μητροπολίτη Βεροίας

Διαδώστε:

Στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, 30ης Αυγούστου 2024, εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης Στρατηγό Δημήτριο Χούπη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης στην Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας και του ευχήθηκε ο πολιούχος και προστάτης της πόλεως, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, να τον προστατεύει και να του δίνει δύναμη στα δύσκολα καθήκοντα του. Παράλληλα, ο Ποιμενάρχης μας εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας και τον διαβεβαίωσε ότι ο κλήρος της τοπικής Εκκλησίας δεν παύει να εύχεται υπέρ του κατά ξηρά, θάλασσα και αέρα φιλοχρίστου Στρατού.

Με τη σειρά του, ο Στρατηγός ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τις ευχές και του ζήτησε να μην παύσει να εύχεται για όσους διακονούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων τίμησε με τον Σταυρό του Αποστόλου Παύλου τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης και του προσέφερε την έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως «Ερατεινή Ημαθία» και άλλα αναμνηστικά.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Διαδώστε: