09/09/2022 09/09/2022 Ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας επίσκεψη από κυβερνητικό κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη. Μαζί του ήταν ο Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλετής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών κ. Λεωνίδας Χριστόπουλος, ο Βουλευτής Καβάλας κ....
09 Σεπτεμβρίου, 2022 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2022 - 18:22

Κυβερνητικό επιτελείο υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη στον Μητροπολίτη Βεροίας

Διαδώστε:
Κυβερνητικό επιτελείο υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη στον Μητροπολίτη Βεροίας

Ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας επίσκεψη από κυβερνητικό κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Μαζί του ήταν ο Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλετής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών κ. Λεωνίδας Χριστόπουλος, ο Βουλευτής Καβάλας κ. Μακάριος Λαζαρίδης και η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μαρία Νάτσιου.

Ο Μητροπολίτης Βεροίας καλωσόρισε τα κυβερνητικά στελέχη και τη συνοδεία τους στη Βυζαντινή Βέροια, «στην μικρή Ιερουσαλήμ» όπως λέγεται με τον μεγάλο αριθμό βυζαντινών και μεταβυζαντινών ναών. Ευχήθηκε δε ο ιδρυτής της τοπικής Εκκλησίας Απόστολος Παύλος και ο προστάτης και πολιούχος της πόλεως, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, να τους ευλογούν, να τους προστατεύουν και να τους δίδουν δύναμη στο έργο τους.

Τέλος προσέφερε στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη την έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως με τίτλο: «Ερατεινή Ημαθία» και άλλα αναμνηστικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων