Ι.Μ. Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας
29 Οκτωβρίου, 2021

Ομιλία Μητροπολίτη Βεροίας: «Κόσμος, ο εχθρός της ψυχής του ανθρώπου»

Διαδώστε:

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας αξιοποιώντας το δίαυλο του διαδικτύου για τη διάδοση του λόγου του Θεού, ξεκίνησε από την αρχή της πανδημίας του Covid-19 ένα πλούσιο πρόγραμμα διαδικτυακών παραγωγών.

Εμπνευστής και πρωτεργάτης της διαδικτυακής προσπάθειας υπήρξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος πραγματοποίησε τέσσερις σειρές ομιλιών με διάφορα πνευματικά, αγιολογικά και εθνικά θέματα.

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος ξεκίνησε για δεύτερη συνεχή χρονιά τις διαδικτυακές ομιλίες στη σειρά των εκπομπών «Επισκοπικός Λόγος» αναπτύσσοντας το θέμα: «Κόσμος, ο εχθρός της ψυχής του ανθρώπου».

Ο διαδικτυακός «Επισκοπικός Λόγος» αποτελεί μία ευκαιρία πνευματικής ωφέλειας και παρηγορίας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 7:00 μ.μ. στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook, στο κανάλι στο Youtube καθώς και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας «Παύλειος Λόγος» στη συχνότητα των 90.2 FM.

Διαδώστε: