08/07/2023 08/07/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέβη το πρωί του Σαββάτου, 8ης Ιουλίου 2023 στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας, όπου τέλεσε μνημόσυνο για τους αείμνηστους αυτοκινητιστές της τοπικής επαρχίας, παρουσία πολιτικών αρχών. Το μνημόσυνο διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας ως ελάχιστη ανταπόδοση στο έργο αυτών των ανθρώπων που κοπιάζουν καθημερινά...
08 Ιουλίου, 2023 - 20:24
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2023 - 20:49

Μνημόσυνο για τους αείμνηστους αυτοκινητιστές στη Βέροια

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τους αείμνηστους αυτοκινητιστές στη Βέροια

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέβη το πρωί του Σαββάτου, 8ης Ιουλίου 2023 στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας, όπου τέλεσε μνημόσυνο για τους αείμνηστους αυτοκινητιστές της τοπικής επαρχίας, παρουσία πολιτικών αρχών.

Το μνημόσυνο διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας ως ελάχιστη ανταπόδοση στο έργο αυτών των ανθρώπων που κοπιάζουν καθημερινά και εντάσσεται στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν για τον Ημαθιώτη οδηγό, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί να λάβουν χώρα την 9η Μαΐου , ημέρα μνήμης του Αγίου Χριστοφόρου, προστάτου των οδηγών.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Mνημόσυνο για τους αείμνηστους αυτοκινητιστές διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων