19/07/2023 19/07/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέβη το μεσημέρι της Τρίτης, 18ης Ιουλίου 2023 στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας, όπου επισκέφθηκε την Γ’ περίοδο του προγράμματος «Φιλοξενία Δοβρά 2023» που πραγματοποιεί εντελώς δωρεάν για ακόμη μία χρονιά η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. Στην τρίτη περίοδο φιλοξενούνται αγόρια Γυμνασίου και...
19 Ιουλίου, 2023 - 21:11
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2023 - 21:23

Ο Μητροπολίτης Βεροίας κοντά στα παιδιά του προγράμματος «Φιλοξενία Δοβρά 2023»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βεροίας κοντά στα παιδιά του προγράμματος «Φιλοξενία Δοβρά 2023»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέβη το μεσημέρι της Τρίτης, 18ης Ιουλίου 2023 στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας, όπου επισκέφθηκε την Γ’ περίοδο του προγράμματος «Φιλοξενία Δοβρά 2023» που πραγματοποιεί εντελώς δωρεάν για ακόμη μία χρονιά η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Στην τρίτη περίοδο φιλοξενούνται αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου και πνευματικός υπεύθυνος είναι ο Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος Λιμνιώτης και αρχηγός ο κατηχητής κ. Παναγιώτης Διαμαντής.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευλόγησε την τράπεζα, μίλησε πατρικά στα παιδιά, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Υπεύθυνο της «Φιλοξενίας Δοβρά 2023» Αρχιμ. Εφραίμ Παπαμανώλη και προς όσους κοπίασαν για την άρτια διοργάνωση και προετοιμασία των εγκαταστάσεων, καθώς και προς τα στελέχη και τους ομαδάρχες που συμμετέχουν στην τρίτη περίοδο.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Την Γ’ Περίοδο της «Φιλοξενίας Δοβρά» επισκέφτηκε ο Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων