12/10/2024 12/10/2024 Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του Ιατρού της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας θα τελεσθεί Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός και Ιερά Παράκληση του Αγίου Λουκά, κατά τη διάρκεια της οποίας θα τεθούν σε προσκύνηση τα ιερά λείψανα του Αγίου Αποστόλου Παύλου, του Αγίου Σωσιπάτρου του Βεροιέως, του Οσίου Αντωνίου...
12 Οκτωβρίου, 2024 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2024 - 19:46

Τα Ιερά Λείψανα των εν Βεροίᾳ Αγίων, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στην Παναγία Δοβρά

Διαδώστε:
Τα Ιερά Λείψανα των εν Βεροίᾳ Αγίων, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στην Παναγία Δοβρά

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του Ιατρού της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας θα τελεσθεί Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός και Ιερά Παράκληση του Αγίου Λουκά, κατά τη διάρκεια της οποίας θα τεθούν σε προσκύνηση τα ιερά λείψανα του Αγίου Αποστόλου Παύλου, του Αγίου Σωσιπάτρου του Βεροιέως, του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, της Αγίας Ιερουσαλήμ και του Αγίου Λουκά του Ιατρού.

Στις 15 και 16 Οκτωβρίου η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας εορτάζει τη Σύναξη πάντων των εν Βεροία Αγίων και πανηγυρίζει την 112η επέτειο των Ελευθερίων της Βεροίας.

Στο πλαίσιο του εορτασμού θα κορυφωθούν και οι εκδηλώσεις για την επέτειο των τριάντα ετών ευκλεούς ποιμαντορίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος και θα παρίστανται πολλοί Ιεράρχες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων