01/11/2019 01/11/2019 Tο Αργυρό Ιωβηλαίο Αρχιερωσύνης του Μητροπολίτου Βεροίας, Ναουσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος  εορτάζει η εν  λόγω Μητρόπολη και απευθύνει πρόσκληση για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει για τα 25 χρόνια αρχιερατείας του Σεβασμιωτάτου. Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας θα τελεστεί Πολυαρχιερατικός Εσπερινός....
01 Νοεμβρίου, 2019 - 11:50

Tο Αργυρό Ιωβηλαίο Αρχιερωσύνης του Μητροπολίτου Βεροίας

Διαδώστε:
Tο Αργυρό Ιωβηλαίο Αρχιερωσύνης του Μητροπολίτου Βεροίας

Tο Αργυρό Ιωβηλαίο Αρχιερωσύνης του Μητροπολίτου Βεροίας, Ναουσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος  εορτάζει η εν  λόγω Μητρόπολη και απευθύνει πρόσκληση για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει για τα 25 χρόνια αρχιερατείας του Σεβασμιωτάτου.

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας θα τελεστεί Πολυαρχιερατικός Εσπερινός.

Στη συνέχεια στις 7:30 μ.μ. στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα πραγματοποιηθεί εόρτια εκδήλωση για το Αργυρό Ιωβηλαίο και παρουσίαση της χαριστήριας έκδοσης προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου με τίτλο : «Μυριώνυμον εύχος».

Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τον Βυζαντινό Χορό του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως και από τη Χορωδία «Μουσική Πολυφωνία» Βέροιας. Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου το πρωί στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας θα τελεστεί πολυαρχιερατικό συλλείτουργο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων