27/01/2019 27/01/2019 Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεoτόκου Ναούσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ανέπτυξε το θέμα: «Διάκριση: Η βασίλισσα των αρετών» στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών πνευματικού ενδιαφέροντος με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος». Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και το θέμα...
27 Ιανουαρίου, 2019 - 8:31

“Διάκριση: Η βασίλισσα των αρετών”

Διαδώστε:
“Διάκριση: Η βασίλισσα των αρετών”

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεoτόκου Ναούσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ανέπτυξε το θέμα: «Διάκριση: Η βασίλισσα των αρετών» στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών πνευματικού ενδιαφέροντος με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος». Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και το θέμα που θα αναπτύξει ο Σεβασμιώτατος είναι «Πως θα γνωρίσουμε τον ευατό μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων