19/09/2018 11/10/2018 Τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών Καθηγητή του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου Κύριο Αντώνιο Κουνάδη, τίμησε στις 14 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Καρδαμύλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος. Ο Σεβασμιώτατος του απένειμε τον Σταυρό του Ἁγ. Ισιδώρου. Ο Χιώτης Ιεράρχης τόνισε ότι τις επιστημονικές, όσο και τις αθλητικές περγαμηνές του κορυφαίου Ακαδημαϊκού, με ιδιαίτερη...
19 Σεπτεμβρίου, 2018 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 12:50

Τον πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών τίμησε ο Χίου Μάρκος

Διαδώστε:
Τον πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών τίμησε ο Χίου Μάρκος

Τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών Καθηγητή του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου Κύριο Αντώνιο Κουνάδη, τίμησε στις 14 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Καρδαμύλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος. Ο Σεβασμιώτατος του απένειμε τον Σταυρό του Ἁγ. Ισιδώρου.

Ο Χιώτης Ιεράρχης τόνισε ότι τις επιστημονικές, όσο και τις αθλητικές περγαμηνές του κορυφαίου Ακαδημαϊκού, με ιδιαίτερη αναφορά στους αγώνες του για την ελληνική γλώσσα.
Ο κ. Κουνάδης αποδεχόμενος το παράσημο της Χιακής Εκκλησίας έδωσε το μήνυμα της προασπίσεως της Θρησκείας, της Ιστορίας και της Γλώσσας, αξίες που όπως είναι γνωστό, προασπίζεται σθεναρά, όπως οφείλει ως ακρίτας Ορθόδοξος Ιεράρχης και ως Φιλόλογος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων