12/08/2023 12/08/2023 Την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023, στον Ιερό Ναό Αγίου Μάρκου Βροντάδου, κατά τη διάρκεια της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος, απένειμε το παράσημο του σταυρού του Αγίου Ισιδώρου, στον κ. Αναστάσιο Χριστοφόρου Μαργαρώνη, προκειμένου να τον τιμήσει για την δωρεά -προσφορά του προς την εκκλησία του...
12 Αυγούστου, 2023 - 11:42

Απονομή σταυρού Αγίου Ισιδώρου από τον Μητροπολίτη Χίου Μάρκο

Διαδώστε:
Απονομή σταυρού Αγίου Ισιδώρου από τον Μητροπολίτη Χίου Μάρκο

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023, στον Ιερό Ναό Αγίου Μάρκου Βροντάδου, κατά τη διάρκεια της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος, απένειμε το παράσημο του σταυρού του Αγίου Ισιδώρου, στον κ. Αναστάσιο Χριστοφόρου Μαργαρώνη, προκειμένου να τον τιμήσει για την δωρεά -προσφορά του προς την εκκλησία του Αγίου Μάρκου.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, εξήρε την προφορά των προγόνων του Αναστασίου Μαργαρώνη, οι οποίοι υπήρξαν ευεργέτες τόσο του Ιερού Ναού Αγίου Μάρκου Βροντάδου όσο και του Μαργαρώνειου 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Μάρκου Βροντάδου.

Την Παράκληση και την απονομή παρακολούθησαν ενορίτες του Αγίου Μάρκου, εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς του σχολείου και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βροντάδου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων