24/08/2021 24/08/2021 Την καθιερωμένη συνάντησή του με τους νέους Κληρικούς και τις Πρεσβυτέρες τους πραγματοποίησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος την Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021. Μάλιστα, ο Σεβασμιώτατος τους παρέθεσε γεύμα το μεσημέρι στην ενοριακή αίθουσα του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Βαρβασίου, ενώ συζήτησε μαζί τους εκκλησιολογικά, ποιμαντικά και ιεραποστολικά θέματα. Εξέφρασε την πατρική...
24 Αυγούστου, 2021 - 21:51
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2021 - 22:54

Ο Μητροπολίτης Χίου με τους νέους Κληρικούς και τις Πρεσβυτέρες

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Χίου με τους νέους Κληρικούς και τις Πρεσβυτέρες

Την καθιερωμένη συνάντησή του με τους νέους Κληρικούς και τις Πρεσβυτέρες τους πραγματοποίησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος την Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021.

Μάλιστα, ο Σεβασμιώτατος τους παρέθεσε γεύμα το μεσημέρι στην ενοριακή αίθουσα του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Βαρβασίου, ενώ συζήτησε μαζί τους εκκλησιολογικά, ποιμαντικά και ιεραποστολικά θέματα.

Εξέφρασε την πατρική του ευαρέσκεια για το ιερατικό ήθος, την αφιλαργυρία τους, την υπακοή τους και την διάκριση με την οποία συμπεριφέρονται στους ενορίτες τους. Επίσης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στις νέες Πρεσβυτέρες, οι οποίες στέκονται θυσιαστικά στο πλευρό των Ιερέων τους.

Εν τέλει, προ των πυλών του νέου εκκλησιαστικού έτους έδωσε οδηγίες για την ποιμαντική διακονία της νέας ιεραποστολικής χρονιάς.

Όμορφες, πνευματικές ευκαιρίες, που τροφοδοτούν τον ευλαβή αγώνα των Κληρικών προς δόξαν Θεού και οικοδομή πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων