25/04/2024 25/04/2024 Η Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων τελέσθηκε Αρχιερατικώς την 25η Απριλίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία έχει ορίσει την μνήμη του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου, στην Ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Μάρκου Βροντάδου. Κατ’ αυτήν εκκλησιάσθηκαν οι Στρατιωτικές Αρχές της Χίου, καθώς και οι μαθητές και μαθήτριες των Σχολείων Πρωτοβαθμίου Εκπαιδεύσεως Βροντάδου (Β’...
25 Απριλίου, 2024 - 15:37
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2024 - 15:17

Ο Μητροπολίτης Χίου μίλησε για τον Άγιο Μάρκο σε παιδιά

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Χίου μίλησε για τον Άγιο Μάρκο σε παιδιά

Η Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων τελέσθηκε Αρχιερατικώς την 25η Απριλίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία έχει ορίσει την μνήμη του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου, στην Ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Μάρκου Βροντάδου.

Κατ’ αυτήν εκκλησιάσθηκαν οι Στρατιωτικές Αρχές της Χίου, καθώς και οι μαθητές και μαθήτριες των Σχολείων Πρωτοβαθμίου Εκπαιδεύσεως Βροντάδου (Β’ και Γ’) με τους διδάσκοντές τους.

Μιλώντας στα παιδιά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος περιέγραψε τον βίο του Ευαγγελιστού και τα κάλεσε να ζωγραφίσουν στιγμές από τον βίο και να τα εκθέσουν στην ενοριακή αίθουσα την Πέμπτη της Διακαινησίμου, όταν και θα εορτασθεί πανηγυρικώς ο Ευαγγελιστής.

Ο Σεβασμιώτατος κοινώνησε όλα τα παιδιά και τους προσέφερε παραδοσιακά γλυκά με εικονίτσες.

 

(ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων