19/06/2024 19/06/2024 Ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, ως Πρόεδρος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Αθλητισμού, επισκέφθηκε την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Γιάννη Βρούτση. Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο Γραμματεύς της Επιτροπής Αρχιμ. Πολύκαρπος Μπόγρης, η Καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ Αθηνών κ. Πολυξένη Αργειτάκη, Μέλος της Επιτροπής, και ο Φοιτητής και στέλεχος...
19 Ιουνίου, 2024 - 20:07
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2024 - 19:56

Ο Μητροπολίτης Χίου στον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Χίου στον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού

Ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, ως Πρόεδρος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Αθλητισμού, επισκέφθηκε την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Γιάννη Βρούτση.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο Γραμματεύς της Επιτροπής Αρχιμ. Πολύκαρπος Μπόγρης, η Καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ Αθηνών κ. Πολυξένη Αργειτάκη, Μέλος της Επιτροπής, και ο Φοιτητής και στέλεχος της Κατασκηνώσεως της Ι. Μ. Χίου ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ κ. Σταμάτιος Σταύρου Στείρος.

Ο Υπουργός με τους συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων και η Ολυμπιονίκης, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Χρυσή Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Άλμα Τριπλούν κ. Όλγα Βασδέκη και η Μαραθωνοδρόμος κ. Μαρία Πολύζου, τους υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα, θαύμασαν την πρωτοβουλία της Εκκλησίας να ασχοληθεί ποιμαντικά με τον Αθλητισμό και συζήτησαν επί μακρόν για συνεργασία στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητισμός για όλους (ΠαγΟ) στα Κατηχητικά, τις Κατασκηνώσεις,τις Ενορίες και τα Ιδρύματα της Εκκλησίας.

Κατέληξαν να συζητηθεί το συμπέρασμα του διαλόγου στην Ιερά Σύνοδο και να υλοποιηθεί.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων