13/11/2021 13/11/2021 Λειτουργώντας στο πανηγυρίζον εκκλησάκι της Οικίας του, συμπροσευχομένου δε του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄, γιόρτασε τα ονομαστήριά του σήμερα το πρωί, 13ης Νοεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος. Η γιορτή είχε ξεκινήσει από χθες το απόγευμα (12ης Νοεμβρίου 2021), με τον Αρχιερατικό Εσπερινό στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου,...
13 Νοεμβρίου, 2021 - 16:24
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2021 - 15:58

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Δωδώνης

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Δωδώνης

Λειτουργώντας στο πανηγυρίζον εκκλησάκι της Οικίας του, συμπροσευχομένου δε του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄, γιόρτασε τα ονομαστήριά του σήμερα το πρωί, 13ης Νοεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος.

Η γιορτή είχε ξεκινήσει από χθες το απόγευμα (12ης Νοεμβρίου 2021), με τον Αρχιερατικό Εσπερινό στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, στην αυλή της οικίας του Σεβασμιωτάτου, όπου παρέστησαν -λόγω πανδημίας- μόνο ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, οι εξ Αθηνών Αρχιμανδρίτες Κάλλιστος Ροδόπουλος και Σπυρίδων Κατραμάδος, καθώς επίσης ο -παρεπιδημών στη γενέτειρά του κατ’ αυτές τις ημέρες- Δευτερεύων Διάκονος του Οικουμενικού Πατριάρχου, Αλέξανδρος Κούτσης.

Σημειωτέον ότι ο Σεβ. κ. Χρυσόστομος δεν εορτάζει επίσημα κι εφέτος, μήτε θα δεχθεί διά ζώσης ευχές.

Φωτογραφίες: π. Σεραφείμ Κονίδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων