19/10/2024 19/10/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος τέλεσε Αγιασμό με την έναρξη των μαθημάτων, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στην Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, (Πνευματικό Κέντρο Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου). Ο Σεβασμιώτατος, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους καθηγητές για την αφιλοκερδή προσφορά τους και ευχήθηκε στους μαθητές να μαθητεύσουν, όχι μόνο στην τέχνη και...
19 Οκτωβρίου, 2024 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2024 - 11:29

Αγιασμός στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Άρτης

Διαδώστε:
Αγιασμός στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Άρτης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος τέλεσε Αγιασμό με την έναρξη των μαθημάτων, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στην Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, (Πνευματικό Κέντρο Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου).

Ο Σεβασμιώτατος, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους καθηγητές για την αφιλοκερδή προσφορά τους και ευχήθηκε στους μαθητές να μαθητεύσουν, όχι μόνο στην τέχνη και στην τεχνική της Βυζαντινής και Παραδοσιακής μουσικής, αλλά κυρίως στο ήθος και στον τρόπο της προς τον Θεό Λατρείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων