05/07/2024 05/07/2024 Tην Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024, το απόγευμα, στις Κρανιές Ρετσιανών Άρτης (για τα αγόρια) και στο Άνω Αθαμάνιο Άρτης (για τα κορίτσια) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ετέλεσε Αγιασμό για την έναρξη της Α’ κατασκηνωτικής περιόδου. Ο Ποιμενάρχης, καλωσόρισε τους κατασκηνωτές και τις κατασκηνώτριες και προέτρεψε να καλλιεργήσουν υγιείς σχέσεις τόσο με τον Θεό,...
05 Ιουλίου, 2024 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2024 - 13:37

Άρτης Καλλίνικος: Πνευματικό λιμάνι για τη νεολαία μας οι Κατασκηνώσεις

Διαδώστε:
Άρτης Καλλίνικος: Πνευματικό λιμάνι για τη νεολαία μας οι Κατασκηνώσεις

Tην Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024, το απόγευμα, στις Κρανιές Ρετσιανών Άρτης (για τα αγόρια) και στο Άνω Αθαμάνιο Άρτης (για τα κορίτσια) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ετέλεσε Αγιασμό για την έναρξη της Α’ κατασκηνωτικής περιόδου.

Ο Ποιμενάρχης, καλωσόρισε τους κατασκηνωτές και τις κατασκηνώτριες και προέτρεψε να καλλιεργήσουν υγιείς σχέσεις τόσο με τον Θεό, όσο και με τους συγκατασκηνωτές στην κατασκήνωση.

Επίσης, ευχαρίστησε όσους διακονούν στις κατασκηνώσεις για την προσφορά και τις υπηρεσίες τους.

Τέλος, υποσχέθηκε στα παιδιά, ότι θα συνεχίσει η Ιερά Μητρόπολις Άρτης την κτιριακή αναβάθμιση των κατασκηνωτικών εγκαταστάσεων και στις Κρανιές και στο Αθαμάνιο, ώστε να συνεχίσουν να αποτελούν πνευματικό λιμάνι της νεολαίας, που αποτελεί την ελπίδα τόσο της κοινωνίας, όσο και της Εκκλησίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων