15/07/2023 15/07/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος επισκέφθηκε τις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις θηλέων και αρρένων, στο Αθαμάνιο και στις Κρανιές της Άρτας αντίστοιχα το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023. Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία, να μιλήσει στις κατασκηνώτριες και στους κατασκηνωτές της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου και να τους τονίσει, μεταξύ άλλων, ότι «η Εκκλησία είναι λιμάνι...
15 Ιουλίου, 2023 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2023 - 21:13

Ο Μητροπολίτης Άρτης κοντά στα αγόρια και στα κορίτσια των κατασκηνώσεων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Άρτης κοντά στα αγόρια και στα κορίτσια των κατασκηνώσεων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος επισκέφθηκε τις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις θηλέων και αρρένων, στο Αθαμάνιο και στις Κρανιές της Άρτας αντίστοιχα το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία, να μιλήσει στις κατασκηνώτριες και στους κατασκηνωτές της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου και να τους τονίσει, μεταξύ άλλων, ότι «η Εκκλησία είναι λιμάνι στις φουρτούνες της ζωής».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων