14/01/2019 14/01/2019 Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, το πρωΐ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ελειτούργησε και εκήρυξε τον Θείο λόγο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Διχομοίρι Άρτης. Στο Κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος ετόνισε, ότι ο άνθρωπος, όταν αγωνίζεται για την δόξα του Θεού και για την αγάπη του συνανθρώπου, ζει αληθινά, ζει αιώνια. Η...
14 Ιανουαρίου, 2019 - 14:37

“Ο άνθρωπος αγωνίζεται για την δόξα του Θεού”

Διαδώστε:
“Ο άνθρωπος αγωνίζεται για την δόξα του Θεού”

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, το πρωΐ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ελειτούργησε και εκήρυξε τον Θείο λόγο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Διχομοίρι Άρτης. Στο Κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος ετόνισε, ότι ο άνθρωπος, όταν αγωνίζεται για την δόξα του Θεού και για την αγάπη του συνανθρώπου, ζει αληθινά, ζει αιώνια. Η πληρότητα του ανθρώπου είναι κατορθωτή, όταν ο άνθρωπος ζει ανιδιοτελώς. Αυτό εννοούσε ο Ιησούς Χριστός, διδάσκοντας: «Μετανοείτε· ήγγικεν γαρ η Βασιλεία των Ουρανών».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων