14/06/2024 14/06/2024 Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής Μεσολογγίου «Άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης» της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, με την ευκαιρία της λήξεως του τρέχοντος σχολικού έτους, θα πραγματοποιήσει Μουσική Εκδήλωση, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:30’ μ.μ. Η εκδήλωση, με τίτλο «Πεντηκοστήν εορτάζομεν»,...
14 Ιουνίου, 2024 - 11:15
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2024 - 11:21

«Πεντηκοστήν εορτάζομεν»: Εκδήλωση Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Μεσολογγίου «Άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης»

Διαδώστε:
«Πεντηκοστήν εορτάζομεν»: Εκδήλωση Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Μεσολογγίου «Άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης»

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής Μεσολογγίου «Άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης» της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, με την ευκαιρία της λήξεως του τρέχοντος σχολικού έτους, θα πραγματοποιήσει Μουσική Εκδήλωση, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:30’ μ.μ.

Η εκδήλωση, με τίτλο «Πεντηκοστήν εορτάζομεν», είναι αφιερωμένη στην εορτή της Πεντηκοστής και θα περιλαμβάνει εκκλησιαστικούς ύμνους και παραδοσιακά τραγούδια, συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων από τους μαθητές της Σχολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων