15/10/2024 15/10/2024 Το απόγευμα της Κυριακής του Σπορέως, 13 Οκτωβρίου 2024, στο πνευματικό κέντρο της Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, τελέσθηκε ο αγιασμός για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο. Αρκετός κόσμος προσήλθε στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου για να ακούσει την ομιλία του οικείου Μητροπολίτου που είναι και η πρώτη για φέτος. Παρόντες...
15 Οκτωβρίου, 2024 - 18:23
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2024 - 17:02

Aγιασμός ενάρξεως νέας κατηχητικής χρονιάς και ομιλία Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Aγιασμός ενάρξεως νέας κατηχητικής χρονιάς και ομιλία Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως

Το απόγευμα της Κυριακής του Σπορέως, 13 Οκτωβρίου 2024, στο πνευματικό κέντρο της Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, τελέσθηκε ο αγιασμός για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο.

Αρκετός κόσμος προσήλθε στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου για να ακούσει την ομιλία του οικείου Μητροπολίτου που είναι και η πρώτη για φέτος.

Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Ευάγγελος Πουλιλιός και ο Βουλευτής Έβρου κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Αμέσως μετά τον αγιασμό πραγματοποιήθηκε η ομιλία με θέμα: «Η ελληνική οικογένεια στο εκτελεστικό απόσπασμα. Μήπως την αδικούμε;»

13/10/2024 Aγιασμός ενάρξεως νέας κατηχητικής χρονιάς και ομιλία Μητροπολίτου κ. Ανθίμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων