31/08/2024 31/08/2024 Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολή Αλεξανδρουπόλεως γνωστοποιείται ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος θα εορτάσει τα ονομαστήριά του την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα όπου τιμάται από την Ορθόδοξη Εκκλησία η μνήμη του αγίου ιερομάρτυρος Ανθίμου, Επισκόπου Νικομηδείας.   Αναλυτικά το πρόγραμμα εορτασμού:   Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στην μνήμη του αγίου...
31 Αυγούστου, 2024 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2024 - 21:19

Τα ονομαστήριά του θα εορτάσει ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος

Διαδώστε:
Τα ονομαστήριά του θα εορτάσει ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολή Αλεξανδρουπόλεως γνωστοποιείται ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος θα εορτάσει τα ονομαστήριά του την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα όπου τιμάται από την Ορθόδοξη Εκκλησία η μνήμη του αγίου ιερομάρτυρος Ανθίμου, Επισκόπου Νικομηδείας.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα εορτασμού:

 

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στην μνήμη του αγίου ιερομάρτυρος Ανθίμου, επισκόπου Νικομηδείας, άγει τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος.

Για τον λόγο αυτό την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 7.00’ το απόγευμα, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου θα τελεσθεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία.

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, από τις 7.00’ έως τις 10.00’ π.μ., θα τελεσθεί στον Μητροπολιτικό Ναό η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και μέχρι τη 1.00’ μ.μ. και το απόγευμα από τις 6.00’ έως τις 9.30’ μ.μ. ο Μητροπολίτης μας θα δέχεται ευχές στο Επισκοπείο της Μητροπόλεως, δίπλα στον Μητροπολιτικό Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων