26/06/2024 26/06/2024 Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 26 Ιουνίου 2024, η παρουσίαση του βιβλίου “Να τον ρωτάς τον ουρανό…! Άγιος Νεκτάριος” από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο, στον προαύλιο χώρο του Ιερού ναού της Αγίας Τριάδος στο Λυγουριό Επιδαύρου. Στην παρουσίαση συμμετείχε η ηθοποιός κ. Αντιγόνη Γλυκοφρύδη και προλόγισε η ηθοποιός κ. Δέσποινα Γκάτζιου. Στην εκδήλωση έψαλλαν εκκλησιαστικός...
26 Ιουνίου, 2024 - 14:02
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2024 - 14:10

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στο Λυγουριό Επιδαύρου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στο Λυγουριό Επιδαύρου

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 26 Ιουνίου 2024, η παρουσίαση του βιβλίου “Να τον ρωτάς τον ουρανό…! Άγιος Νεκτάριος” από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο, στον προαύλιο χώρο του Ιερού ναού της Αγίας Τριάδος στο Λυγουριό Επιδαύρου.

Στην παρουσίαση συμμετείχε η ηθοποιός κ. Αντιγόνη Γλυκοφρύδη και προλόγισε η ηθοποιός κ. Δέσποινα Γκάτζιου. Στην εκδήλωση έψαλλαν εκκλησιαστικός ύμνους η χορωδία της Σχολής βυζαντινής μουσικής του τμήματος Λυγουριού, υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτου καθηγητού κ. Δημητρίου Καρκαλάτου.

Την Τετάρτη 27 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος κ. Νεκτάριος τέλεσε τον όρθρο και την Θεία Λειτουργία στον Άγιο Βασίλειο Λυγουριό, όπου πραγματοποιήθηκε η ακολουθία των θυρανοιξίων παρεκκλησίου στο δεξιό κλίτος του ναού προς τιμήν του Αγίου Νεκταρίου.

Προς προσκύνηση είχε τεθεί Ιερό λείψανο του Αγίου Νεκταρίου που φιλοξενείται για λίγες ημέρες στο Λυγουριό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων